Vi bistår med Økonomisk rådgivning – Korona pakken fra Stortinget – Permitteringer

Korona pandemien har fått store konsekvenser for Norsk økonomi. Mange firmaer sliter økonomisk på grunn av dette. Digi Regnskap ønsker å bistå bedrifter til å komme igjennom denne tiden.

Noe av det vi kan bistå med er:

Økonomisk rådgivning – Likviditet

Hva bør din bedrift gjøre for å minimere økonomisk risiko? Nå er tiden inne for å tenke på likviditeten. Det er tøffe tider for mange. Hva kan du gjøre for å hindre at din bedrift kommer minst mulig skadelidende ut av denne perioden?

Korona pakken fra stortinget

Mange bedrifter har rett til støtte fra Stortinget. Har du mistet omsetning i forbindelse med korona pandemien (min 20% i mars, 30% i april og 30% i mai), så har du rett på støtte på de faste kostnadene. Vi kan bistå deg med søknaden og kan rådgi deg rundt dette.

Permitteringer

Mange bedrifter har permittert og mange vurderer å permittere. Hvilke regler gjelder og hvordan er prosessen rundt dette? Vi bistår din bedrift med permitterings prosessen og råd rundt dette.

 

I en tid som dette er det viktig å snu seg rundt og sørge for at bedriften kommer seg igjennom denne perioden. Hvis du bretter opp armene for din bedrift, så skal vi bistå deg med økonomisk kompetanse.

Effekt Regnskap ønsker å stille opp for deg! Ta kontakt, så tar vi en prat om muligheter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *