Tripletex

Digi Regnskap samarbeider med  det ONLINE regnskapssystemet Tripletex. Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Dine fordeler med Online regnskap:

  • Ingen lagring av papirer
  • Du kan scanne bilagene selv
  • Tilgang til hele regnskapet hvor som helst, når som helst
  • Du kan om ønskelig, føre deler av regnskapet selv

Faktura, regnskap, lønn og reiseregning i et og samme system

Digi Regnskap ønsker å levere et effektivt regnskap med et regnskapssystem, som legger opp til å automatisere regnskapet optimalt. Med Tripletex ONLINE regnskapssystem, kan vi tilby denne dette!

Fortsatt er det mange som fører fakturaen selv, sender den over til regnskapsfører som, fører den inn i eget system. Vi ønsker å kvitte oss med all dobbel føring av alle bilag/fakturaer. Både du og vi kan begge koble oss opp på Tripletex. Med en gang bilagene er ført, så har du tilgang til regnskapstallene.

  • Mobilapplikasjon
  • Regnskapet i lomma
  • Full mobilitet

Tripletex Prosjekt

Med Tripletex Prosjekt kan Digi Regnskap tilby prosjektregnskap!

Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy. Med Tripletex har du full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid.

For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og utgifter som står i fokus. I Tripletex kan du selv velge hvor omfattende du vil sette opp prosjektene, for du vil uansett ha full kontroll på alle tallene.

Med Tripletex sin unike mobilløsning kan prosjektdeltakere føre timer og kostnader på prosjektene mens de er ute på oppdrag, og du kan betale regninger og sjekke fakturaoversikten uansett hvor du er i verden.

Direkte betaling fra Tripletex

I Tripletex kan du betale regningene direkte fra systemet. Med våre løsninger for direkte betaling slipper du å gå via nettbanken for å godkjenne innbetalinger og betale regninger fra leverandører. Litt enklere hverdag!

 

Ta kontakt, så setter vi opp en demoløsning til deg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *