Fiken

Digi Regnskap kan ta ditt regnskap på FIKEN. Vi tilbyr både RÅDGIVNINGSAVTALER og OPPDRAGSAVTALER på regnskapssystemet Fiken. Ved en RÅDGIVNINGSAVTALE, så kan du bruke oss ved behov. Ved en OPPDRAGSAVTALE vil vi ta ansvaret for regnskapet og registrere oss på altinn som din regnskapsfører. Ta kontakt, så tar vi en prat om muligheter!

FIKEN – Online regnskapssystem – Enklere regnskap. Overalt.

Digi Regnskap samarbeider med  det ONLINE regnskapssystemet Fiken. Fiken er et lettbeint moderne Online regnskapsystem og er laget for å gi deg den oversikten du trenger. Forsiden er alltid oppdatert med de viktigste nøkkeltall som inntekter, utgifter og forfalte fakturaer. Et klikk på forfalte fakturaer gir deg oversikt både over hvem som har betalt og hvem som har åpnet fakturaen.

Du vil ha riktig fokus

Å drive et selskap krever mye fokus – på andre ting enn regnskap. Fiken er laget for å hjelpe deg med dette. Systemet er lagt opp på en smart og moderne måte, slik at du får god oversikt og god kontroll på eget regnskap.

Du slipper papir og bilagskaos

Fiken har egen app for skanning av bilag. Skann bilagene idet du henter posten eller får kvitteringen i butikken. Skann papirregninger med egen app eller send til din epost-adresse i Fiken. Match mottatte fakturaer mot import fra nettbank. Søk i Brønnøysundregisteret etter kunder og leverandører.

Integrasjon 

Fiken er laget for integrasjon – du skal ikke trenge å registrere ting flere steder. Derfor er Fiken integrert mot offentlige tjenester som Altinn og Brønnøysund. Dette forenkler omsetningsoppgaven. Du kan også importere informasjon fra alle norske nettbanker. Fiken tolker og matcher automatisk inn- og utbetalinger mot registrerte fakturaer og utgifter.

Stort enklere blir det ikke.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *